Het kerkje

Het vakantiekerkje is van alle gemakken voorzien. Naast een gezellige zithoek van steigerhout is er een ruime keuken met vaatwasser, oven, waterkoker en koffiezetapparaat. Keukenspullen om zelf te kunnen koken, bakken en gezellig te tafelen zijn aanwezig.

Het weidse uitzicht vanaf de lange keukentafel is uniek. De badkamer is voorzien van een stort- handdouche, extra wc en vloerverwarming.

Het vakantiekerkje

Zithoek

Keuken

Badkamer

Het ruime bed van 1.80 x 2.10 staat op een kleine verhoging in de kerk. De luxe van een boxspring met comfortabel beddengoed zal het vakantiegevoel versterken. Slapen in een kerk is een bijzondere ervaring.

Het vakantiekerkje is bij uitstek een plek om lekker te ontspannen. Voor filmliefhebbers is er een groot beeldscherm waarop digitale TV te zien is. De aanwezige laptop heeft een cd drive. Er zijn boeken, tijdschriften en spelletjes.

Hemelbed

Entree

Keuken

Tuin

Naast het kerkje ligt de ruime tuin. Deze biedt veel privacy. Het uitzicht over het land en de prachtige luchten zijn een lust voor het oog. In de tuin zijn bakken met groenten en kruiden. Deze mogen geoogst worden. Dat geldt ook voor de verschillende soorten bessen die er in de zomer groeien.

En als je wat langer wilt blijven, er staat een wasmachine die je natuurlijk kunt gebruiken.