Het kerkje

Het vakantiekerkje is van alle gemakken voorzien. Er is een gezellige zithoek van steigerhout. De ruime keuken is compleet ingericht. Een afwasmachine, oven, magnetron, waterkoker en filterkoffiezetapparaat zijn aanwezig. Ook staat er koffie, suiker, melkpoeder zout, olie, afwasmiddel, vaatwastabletten etc. en er zijn voldoende hand- thee- en vaatdoeken.

Het weidse uitzicht vanaf de lange keukentafel is uniek. De badkamer is voorzien van een stort- handdouche, extra wc en vloerverwarming. Ook hier zijn voldoende handdoeken en washandjes. In de bijkeuken staat een wasmachine en strijkplank die je kunt gebruiken.

Het vakantiekerkje

Zithoek

Keuken

Badkamer

Het ruime bed van 1.80 x 2.10 staat op een kleine verhoging in de kerk. Het bed is met 2 dekbedden al voor je opgemaakt. De luxe van een boxspring met comfortabel beddengoed zal het vakantiegevoel versterken. Slapen in een kerk is een bijzondere ervaring.

Het vakantiekerkje is bij uitstek een plek om lekker te ontspannen. Er is een digitale TV. Er zijn boeken, tijdschriften, spelletjes en folders over wat er in de buurt te doen is.

Hemelbed

Entree

Keuken

Terras

Naast het kerkje ligt de ruime tuin. met diverse zitjes. Deze biedt veel privacy. Het uitzicht over het land en de prachtige luchten zijn een lust voor het oog.

In de tuin zijn bakken met groenten en kruiden. Deze mogen geoogst worden. Dat geldt ook voor de verschillende soorten bessen die er in de zomer groeien.


Laadpaal

gevelsteen

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. EV auto's kunnen voor de deur geladen worden.

In de tuin staan 3 ijzeren "poemels", ook rietsigaren of lisdoddes genoemd, in hun natuurlijke omgeving.